Postopek nakupa

Ko v spletni trgovini PyurSmoke najdete želeni izdelek, najprej izberete želeno količino nato pa ga s klikom na gumb “DODAJ V KOŠARICO” dodate v svojo virtualno košarico. Če ima izdelek različne parametre, kot so barva, velikost, okus ipd., pred dodajanjem v košarico izberete tudi to. Po uspešnem dodajanju izdelkov v košarico lahko nadaljujete na stran košarice ali pa na blagajno.

Stran košarice

Na strani košarice lahko pregledate košarico, če vsebuje vse izdelke v pravilnih količinah, kot jih želite naročiti. Na tem mestu lahko brišete pozicije, na posameznih pozicijah spreminjate količine in vpišete promocijsko kodo za popust v kolikor jo imate. Stran košarice lahko zapustite če želite in nadaljujete s pregledovanjem ter naročanjem. Izdelki in količine, ki so že bile vnešene v nakupovalni košarici, bodo ostali nespremenjeni. Ko ste končali z urejanjem košarice, nadaljujete v naslednji korak nakupa s klikom na gumb “NADALJUJ NA BLAGAJNO”. Vsebino košarice lahko spreminjate v vsakem koraku nakupa, vse do zaključka naročila. V vsakem koraku se je mogoče vrniti nazaj.

Stran blagajne

Na strani blagajne vpišete zahtevane podatke in izberete želeni način plačila. Obvezni podatki za vnos so označeni z *. S klikom na gumb “KUPITE SEDAJ” bo naročilo zaključeno in s tem se strinjate s plačilom.