O trgovini pyursmoke

Z vami in za vas že od leta 2012…

 

Trgovina PyurSmoke je v prvi meri nastala na podlagi entuziazma in želje, da kadilcem ponudimo alternativo navadni tobačni cigareti. Ob tem pa, da jim pravilno svetujemo in pomagamo na vsakem koraku prehoda iz tobačne na elektronsko cigareto, saj se zavedamo kako je lahko prehod na začetku težaven. Vsekakor pa vedno stojimo ob strani, tako začetnikom, kot tudi naprednim uporabnikom in vsem vmes.

Brez dobre ponudbe in široke palete kvalitetnih, preverjenih ter zanesljivih izdelkov vsekakor ne gre. V trgovini PyurSmoke tako ponujamo pestro ponudbo elektronskih cigaret, e-tekočin, rezervnih delov in ostalih pripomočkov. Pri sami izbiri izdelkov smo zelo kritični. Na police ne dajemo vseh izdelkov, ki jih trg trenutno ponuja, ampak želimo našim strankam ponuditi le najboljše. Večino izdelkov tudi sami preizkusimo, se z njimi dobro spoznamo in kot eni redkih poskrbimo za obširna in natančna navodila za uporabo v slovenskem jeziku. V kolikor pri določenem izdelku zaznamo, da imajo naše stranke težave, takšen izdelek umaknemo in ga nadomestimo z boljšim. O izdelku vedno svetujemo in podajamo mnenje 100% iskreno.

Spletno nakupovanje po sprejetju ZOUTPI žal ni več isto, kot je nekoč bilo. Zaradi slabo sprejetega in nesmiselnega zakona, ki ščiti predvsem tobačno industrijo, smo naleteli na marsikatero oviro. A vse trenutne in morebitne nove ovire smo in bomo uspešno preskakovali še naprej, saj smo iznajdljivi in fleksibilni. Tako smo oktobra 2017 začeli s širitvijo prevzemnih mest po celotni Sloveniji. Naš cilj je namreč vedno bil enostavno in zanesljivo nakupovanje. Pred ZOUTPI smo lahko vse izdelke pošiljali po pošti in so naše stranke prejele naročilo na dom že naslednji delovni dan. In ravno to našo hitrost ter zanesljivost so stranke pri nas najbolj cenile. Nič pa ni oz. ne bo bistveno drugače tudi po ZOUTPI. Za izdelke, ki jih je ZOUTPI najbolj prizadel, našim strankam sedaj ponujamo prevzemna mesta in tako boljšo dostopnost do izdelkov, ki jih žal ne moremo več pošiljati po pošti. Naš cilj je, da s prevzemnimi mesti pokrijemo celotno Slovenijo. Vsaj eno prevzemno mesto v vsako večje slovensko mesto.

Trgovina PyurSmoke ni le navadna trgovina, je tudi bogat vir informacij. Zavedamo se, da je tematika elektronskih cigaret marsikomu neznana, saj je le-ta relativno nova. Zato nismo osredotočeni samo na potencialne kupce in prodajo, temveč tudi na vse tiste, ki so le radovedni in si želijo izvedeti kaj več.

Vodstvo PyurSmoke pa prav tako nismo le prodajalci. Smo entuziasti, ki živimo za elektronsko cigareto. Smo iskreni, zanesljivi in profesionalni. Smo bogat vir znanja in izkušenj. Navsezadnje pa smo borci! Aktivno smo sodelovali pri sprejemanju ZOUTPI in tako poskušali doseči milejšo obliko zakona, kot so jo po nekaterih drugih evropskih državah. Žal smo bili neuspešni, a boj se nadaljuje na višjih inštancah. Septembra 2017 smo tako na Ustavno sodišče RS vložili pobudo za presojo ustavnosti prepovedi spletne prodaje elektronskih cigaret in povezanih izdelkov. Morebitno ugodna odločitev ustavnega sodišča za vas pomeni, da boste vse izdelke lahko svobodno kupovali od kjerkoli, tako iz Slovenije kot tudi iz tujine. Za nas pa to pomeni, da vam bomo lahko ponovno dostavljali vse izdelke na dom, preko pošte in na spletni strani PyurSmoke ponudili necenzurirane grafične vsebine.

Podatki o našem podjetju

Božinović & CO. d.o.o.
Črtomirova 27
1000 Ljubljana

Matična št.: 1331078000
Identifikacijska številka za DDV: SI35028734
Davčni zavezanec: DA
TRR: IBAN SI56 6100 0000 6835 258 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

Trgovina PyurSmoke

Božinović & CO. d.o.o. PE Ljubljana
Peričeva ulica 31
1000 Ljubljana

Kontakt

E-pošta: info@pyursmoke.si
GSM: +386 (0)41 255 934